avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj,datorii la banca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj,datorii la banca

Am depus cererea de divort in luna mai ,dar sentinta s-a pronuntat in septembrie.In aceasta perioada exul a facut datorii suplimentare la banci si nu si-a achitat ratele,ajungand la o suma foarte mare.La partaj se ia in considerare datoria pe care o avea la data depunerii cererii de divort sau la data pronuntarii sentintei definitive? Mentionez ca din luna mai acesta a parasit locuinta si este stipulat in hotarare.Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 09:07, 29 Noiembrie 2010
nu are nici-o legatura cu d-neavoastra daca nu ati semnat acel document .Fiecare raspunde pentru faptele sale .
De regulă comunitatea de bunuri este luată în calcul pe perioada cât soţii au fost căsătoriţi. Desfacecerea căsătoriei îşi produce efecte la rămânerea definitivă a hotărârii de divortţ. În ce priveste împărţirea bunurilor, în acţiunea de partaj puteţi face dovada că soţul a părăsit domiciliul de la o anumită dată şi că anumite cheltuzieli le-a făcut fără acceptul d-voastră. La contractele de împrumut, banca are obligaţia ca la acordarea împrumutului contractul să fie semnat de ambii soţi. Cred că nu vă afectează acest contract.Angajaţi totuşi un avocat care vă poate rezolva problema mai onorabil şi fără riscuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neachitarea ratelor la banca fabiola46 fabiola46 Problema este urmatoarea: in mai 2008 am inaintat divortul iar sentinta definitorie se pronunta in octombrie.In aceasta perioada fostul sot mareste un imprumut ... (vezi toată discuția)
Divort elizabetana elizabetana Divort fara minori. Intrebare: 1. Pot parasi locuinta si apoi sa dau divort? Ce se intampla in acest caz? 2. Apartamentul este luat cu un credit si ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters228924 ContSters228924 Buna ziua, am urmatoarea problema :am intentat actiunea de divort care s-a si incheiat ,amiabil,nu s-a facut partaj , minorele au ramas cu mine. Fostul sot ... (vezi toată discuția)