Problema este urmatoarea: in mai 2008 am inaintat divortul iar sentinta definitorie se pronunta in octombrie.In aceasta perioada fostul sot mareste un imprumut la banca de la 1500 la 3000 lei.Din 2008 pana in 2010 nu restituie bancii rata lunara si penalitatile aferente,iar banca ii transfera imprumutul la o firma de recuperari ,ajungand in prezent la o suma de 9700 lei.Recuperatorii ameninta cu sechestru pe apartament.Nu am partajul facut si nu stiu cat ma afecteaza asta intrucat eu locuiesc in acest apartament impreuna cu fiul meu.Ce masuri ma sfatuiti sa iau pentru a scapa de acest stres? Cat de implicata sunt eu in datoriile lui si ce trebuie sa fac pentru a solutiona aceasta problema? Va multumesc mult pentru sfaturi!
creditorul poate cere partajul bunului pt a-l putea executa silit pe sot
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Recuperatori
AlinaNagy
Buna! As avea nevoie de un sfat destul de urgent! Sotul meu in 2008 a facut un imprumut la banca de 9000euro,pana anul trecut a platit dar din cauza ca a ramas ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi banci
nico_n
Buna ziua,
Va rog sa-mi transmiteti ce pot face bancile, de fapt firmele de recuperare in urmatoarea situatie.
Acum 3-4 ani am luat imprumut( din cel cu ... (vezi toată discuția)