avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperatori

Buna! As avea nevoie de un sfat destul de urgent! Sotul meu in 2008 a facut un imprumut la banca de 9000euro,pana anul trecut a platit dar din cauza ca a ramas somer nu a mai avut posibilitatea sa achite ratele asa ajungand la recuperatori,am vorbit cu ei anul trecut si am cazut la intelegere sa platim 200euro lunar,au fost de acord pana luna asta cand ne cer mai mult adica 250-300euro,dar nu ca nu vrem nu putem pur si simplu desigur ca am vrea sa scapam de rate si de tot dar ei parca ne iau de mincinosi si ne trateaza ca pe niste gunoaie,ce se intampla daca continuam sa le dam ca si pana acum 200euro lunar?
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 21:26, 2 August 2011
platiti in continuare 200 de euro/luna si nu au ce sa va faca :)
daca ati incheiat un act cu recuperatorii prin care sete stabilit faptul ca pana la achitarea datoriei trebuie sa platiti cate 200 euro pe luna nu au ce sa va faca. Platiti in continuare asa cum ati stabilit prin actul respectiv.
Chiar daca vor introduce actiune in stanta, aceasta nu va decide o executare silita, atata timp cat dumneavoastra achitati lunar 200 de euro lunar. Eventual puteti sa le trimiteti in scris semnat de catre titularul creditului, ca achita aceasta suma, pt ca nu poate mai mult, deci nu este din rea credinta. Biroul de recuperare de creante, mereu va cere mai mult si va ameninta, pentru a fi siguri ca dumneavoastra veti plati in continuare.
Contactati banca creditoare si explicati-le situatia;avand in vedere interesul lor de a-si recupera creditul acordat o sa reusiti sa va rezolvati problema.
Nu reiese ca creditul a fost cesionat, probabil este o intelegere verbala intre debitor si societatea de recuperari.
Sfatul meu este sa obtineti o refinantare de la alta banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuita de un anumit cabinet de avocatura ContSters332880 ContSters332880 SUNT HARTUITA DE UN CABINET DE AVOCATURA! Am contactat un credit de nevoi personale in octombrie 2006, in valoare de 10000 de euro, ale carui rate le-am ... (vezi toată discuția)
Datorie banca vioreldodan vioreldodan Buna ziua! M-am inscris azi pe site-ul dvs pt a afla niste raspunsuri competente la o pb pe care o am cu o anumita banca. Am contractat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Va rog comcris comcris va multumesc dar as vrea sa precizez ca am facut un imprut la raiffeisen bank in euro si apoi am facut refinantare in lei la alta banca ptr achitarea ... (vezi toată discuția)