Buna ziua, situatia mea pe scurt: prima infatisare pentru divortul de un cetatean strain este pe 19 ianuarie, avem un baietel de 3 ani care a ramas cu mine(mama), tatal a plecat din Romania si din septembrie nu mai stiu nimic de el. Copilul nu are acte romanesti, are doar pasaport si certificat de nastere strain.
Intrebare: se poate pronunta divortul in lipsa sotului ? Cum va decurge atunci procedura de incredintare a minorului ? Cat poate dura procedura daca el nu e de gasit si nici nu se mai intereseaza de copil ( pensia alimentara e deja de domeniul stiintifico-fantasticului ).
pentru ca un divort sa se desfasoare conform cursului normal, important este ca reclamantul sa fie prezent la fiecare termen, per a contrario, divortul se pronunta si daca paratul nu este prezent, de asemeni , judecatorul se pronunta cu privire la toate capetele de cerere
Divort
laurica.ionica
Buna! Am si eu o intrebare, cum imi pot ajuta prietena sa divorteze?ea s-a casatorit de la 19 ani si a facut un bebe.in prezent prietena mea are 25 de ani iar ... (vezi toată discuția)