avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

buna ziua...am permisul de conducere obtinut in romania si pt ca m-am stabilit in anglia l-am schimbat in englezesc. mi-a fost suspendat pt un an acum ceva timp si vreau sa stiu daca pot conduce in romania, pt ca in romania legislatia este diferita> multumesc. am sunat si la ambasada si mi s-a raspuns cu 'nu stiu'.
va multumesc
revin cu ceva mentiuni, pt ca nu cred ca s-a inteles...permisul inca este suspendat in anglia, si intrebarea este daca am dreptul sa conduc in romania??? am permisul suspendat in ue sau doar pe teritoriul uk???
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
dragos29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 14:45, 29 Noiembrie 2010
Atata timp cat face parte din UE este valabil pe tot teritoriul UE.
Puteti conduce linistit..
Corectati-ma daca gresesc . In anglia permisul v-a fost suspendat de o instanta .
In acest caz , fiind suspendat , nu aveti drept de conducere nici in Romania , intrucat hotararile judecatoresti sunt recunoscute si in Romania . Oricum , ptr siguranta dvs , contactati politia rutiera din cadrul IGPR ptr un raspuns oficial .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat in anglia cmf139 cmf139 Am primit o interdictie de a mai conduce in Anglia pe timp de un an datorita nivelului de alcool in timpul verificarii de catre politie. Mentionez ca permisul ... (vezi toată discuția)
Daca permisul mi-a fost anulat in romania, dar intre timp eu l-am schimbat cu permis de uk pot sa mai conduc in uk? andrew14 andrew14 in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in uk Alexx12 Alexx12 Buna ziua , am si eu o intrebare . Dacã mi-a fost suspendat dreptul de a conduce in Anglia , pot conduce in Romania ? Tin sã precizez cã permisul era ... (vezi toată discuția)