am fost incadrata in 2006 ca bibliotecr comunal.beneficiez de spor de vechime si indemnizatie de conducere 15%.NU am primit spor de periclitate 15% desi este prevazut in legea bibliotecilor 334/2002.Si indemnizatia de conducere este 15% sau 25% ,cum scrie in aceeasi lege?Ce solutii am?Multumesc anticipat!
Aveti solutia (administrativa si in acelasi timp prejudiciara) a notificarii angajatorului printr-o cerere in care sa semnalati cele aratate aici si sa solicitati atat raspunsuri punctuale explicative cat si rezolvarea situatie cu respectarea legii de catre acelasi angajator, iar ulterior primirii raspunsului, aveti solutia unei actiuni in instanta, pentru realizarea drepturilor dvs. conform legii.
Indemnizatia de conducere se acorda persoanelor care indeplinesc functii de conducere ... in speta, se poate acorda si unui bibliotecar responsabil, cu functia de sef de serviciu sau sef de birou.
Salariu de bibliotecar
flaner
Am absolvit facultatea de Istorie-Filozofie avand specializarea Istorie-Bibliologie si Biblioteconomie. Sunt angajata intr-o biblioteca oraseneasca. Lucrez de ... (vezi toată discuția)
Biblioteca
DanVtr
Buna ziua! As dori sa intreb daca un bibliotecar orasenesc (care raspunde doar el de biblioteca si activitatea ei, biblioteca neavand personalitate juridica) ... (vezi toată discuția)