avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... predare carnet de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

predare carnet de conducere

Dupa un an si jumatate de procese cu politia, pentru suspendarea carnetului de conducere pentru depasire de viteza, am pierdut.
Ce trebuie sa fac, avand in vedere ca am aflat faptul ca am pierdut de pe sit-ul judecatoriei? Ma duc la politie si predau carnetul sau astept sa-mi comunice cineva faptul ca am pierdut procesul si trebuie sa predau carnetul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 14:04, 29 Noiembrie 2010
Daca ati aflat de pe site-ul judecatoriei , inseamna ca mai puteti ataca hotararea judecatoreasca , cu apel , la tribunal .
Numai dupa ramanerea definitiva a acesteia aveti obligatia de a preda permisul , iar perioada de suspendare va curge din momentul predarii efective a permisului .
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am facut contestatie pentru permis sa inchieiat si ... Soroiu83 Soroiu83 Buna ziua am facut contestatie pentru permis sa inchieiat si procesu am fost sa predau pernisu cu certificatu de grefa si o comunicare de la tribunal si nu mi ... (vezi toată discuția)
Contestare pv si retinere permis cristian_cojocaru cristian_cojocaru Am contestat in instanta un PV si am pierdut procesul pe fond. Decizia a fost pusa pe site-ul Judecatoriei dar nu mi-a fost comunicata. 1 In acest moment daca ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere pentru 4 luni alex77nistor alex77nistor Politia mi-a suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei cu mai mult de 50 km / h in aprilie 2010. Am depus contestatie. Am primit ... (vezi toată discuția)