avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistent medical debutant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistent medical debutant

Va rog mult sa ma ajutati cu cadrul legal unde este precizat faptul ca examenul pentru asistentii medicali dedutanti este sustinut, dupa 6 luni, la unitatea angajatoare.
va multumesc

Alte discuții în legătură

Noua salarizare marius_bucur_ro marius_bucur_ro Buna ziua sunt asistent medical in Unitatea de Primiri Urgente si am o problema la care sper sa ma puteti ajuta. Am fost incadrat pe post de asistent medical ... (vezi toată discuția)
Recunoastere incadrare grad principal asistent medical petrostar petrostar Buna ziua! Numele meu este Stanciu Ramona si am o intrebare la dumneavoastra: In Octombrie 2009 am sustinut si promovat examenul de grad principal pentru ... (vezi toată discuția)
Durata debutului in munca dsy dsy Buna seara! Doresc sa stiu care este cadrul legal de trecere intr o alta grila de salarizare....de la asistent medical debutant la asistent ... (vezi toată discuția)