avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua! as dori sa imi dati si mie un model de sesizare penala pt neplata pensiei alimentare si sa imi spuneti unde trebuie depusa
multumesc!
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 16:24, 29 Noiembrie 2010
Nu exista un formular/model-tip pentru plangere penala privind neplata pensiei alimentare (fapta ce se incadreaza in prevederile art.305 lit.c) C.pen. privind abandonul de familie,daca pensia alimentara nu afost platita cu rea-credinta timp de 2 luni consecutiv).
Plangerea o puteti face la Politie sau Parchet. Acolo veti fi indrumata cum se formuleaza o astfel de plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala neplata pensiei alimentare speedy2007 speedy2007 As dori daca se poate sa imi spuna si mie cineva cum si unde se poate face o plangere penala pt neplata pensiei alimentare si care sunt urmarile ei in cazul in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara danutza_s danutza_s Buna ziua, Eu sunt divortata de un an si jumatate(1 copil in intretinere),iar pensia alimentara o vad numai daca tatal copilului doreste sa-l vada(1 ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie intretinere minor crina32 crina32 fostul sot ,este in somaj din luna sep2009 din acel moment nu a mai platit pensia de intretinere a fiului in varsta de 10 ani...as dori sa-i recapat aceste ... (vezi toată discuția)