buna ziua as dori sa mai intreb ceva,caci raspunsurile au fost mereu corecte si m-au ajutat foarte mult.
mama a avut o fiica din prima casatorie,dupa ce s-a casatorit cu tata statul le-a dat o casa pe care apoi au si cumparat-o .acum ca parintii au murit am inceput demersurile pentru succesiune,insa notarul nu a pomenit nimic despre fiica mamei din prima casatorie.oare a omis acest lucru ?
dar noi i-am aratat hotararea de divort a parintilor in care este si ea trecuta ,ma gandesc ,ca nu a fost atent .parintii nu au facut partaj ,si ar trebui sa vina ea.notarul asta mi-a mancat zilele.de cand am deschis dosarul asta ,....................mai multe informatii am aflat de aici decat de la el.si la notar toti platim.
dv.trebuia sa indicati toti mostenitorii defunctilor.Daca nu ati trecut-o se poate considera fals, mai ales ca ati audiat si martori care au sustinut ca nu mai sunt alti copii. De fals raspundeti dvs. nu notarul .Corectati la timp certificatul. Daca doriti sa o inlatuirati pe acea sora o puteti face dar numai prin instanta. Consultati un avocat cu actele pe masa.
Av.Ioana Cazacu
eu nu vreau sa fac vreo ilegalitate ,vroiam sa stiu daca nu este o eroare.si se pare ca este o eroare.deocamdata nu s-a incheiat succesiunea ,mai astepatm niste acte.am intrebat ca sa ma asigur ca totul se va face corect.
Succesiune
Oana_Adriana
Buna ziua,
am urmatoarea problema legata de o succesiune.
Tatal meu a murit, mama mea inca traieste....dar: am o sora din prima casatorie a mamei (crescuta ... (vezi toată discuția)