Vin si eu cu o intrebare desi in mare stiu ce se intampla in aceasta situatie da faptul ca s-a repetat si a doua oara acum chiar sunt in ceata...
Un prieten a fost prins circuland cu numere expirate,i s-a facut dosar penal si momentan permisul este la politie...s-a folosit de acea dovada de circulatie dar si aceea a expirat....el inca nu stie ce se intampla cu permisul....acum problema nr 2 ar fi ca a fost iar prins circuland cu nr expirate si cu permisul ridicat...in cazul acesta ce masuri se vor lua??...as putea sa aflu si eu intr-un timp optim...multumesc anticipat:((
Se precizeaza ca primul dosar este inca in faza de cercetare .
faptul ca a persistat in comiterea de infractiuni nu e un avantaj . Cel mai probabil va fi trimis in instanta pt a fi judecat . Infractiunile se platesc !
Este vorba despre doua infractiuni comise in concursul prev.de art.33 lit a c.pen:
1.Conducerea unui autovehicul fara a poseda permis de conducere(art.86/1 din OUG nr.195/2002-pedeapsa: 1 an la 5 ani)
2.conducerea unui autovehicul cu numere expirate(art.85/4 din acelasi act normativ-pedeapsa: 6 luni la 2 ani)
In functie cazierul judiciar al acestuia(daca are sau nu antecedente penale).de pozitia sa din timpul urmaririi penale si a cercetarii judecatoresti,de o serie de circumstante personale,poate primi o pedeapsa cu suspendarea executarii conf.art.81 c.pen
Conducere fara permis
carpov
buna ziua
am si o intrebare cu privire la pedepsele care se aplica celor ce nu isi vad de treaba lor:acum 4 ani am fost prins de organele de politie langa o ... (vezi toată discuția)