avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare de sanatate

Nu am mai platit demult nici pt pensie si nici asigurare de sanatate nu mai am(am trait in strainate , acum m-am intors ,nu am servici si sunt necasatorita)
Vreau si eu sa mi fac aceasta asigurare de sanatate dar nu stiu unde sa ma duc(stau in Buc sect2) si nici nu stiu daca e posibil...
Ma puteti indruma va rog??
Ce acte mi ar trebuii ?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 21:42, 29 Noiembrie 2010
intrati pe sit-ul casei de sanatate si casei de pensii.Gasiti acolo toate informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii asigurare sanatate Darkman9 Darkman9 Salut. Poate reuseste cineva sa ma lamureasca. Am 22 de ani, anul trecut am terminat facultatea, n-am lucrat si nu lucrez cu forme legale (nu am platit si ... (vezi toată discuția)
Firma nu plateste cas-ul stavi stavi Buna ziua! -Am verificat pe site-ul specializat si am vazut ca, sotiei, nu i s-a platit CAS-ul. -Am verificat lunar incepand cu luna septembrie (anul trecut) ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste la sanatate daca nu ai decizia de la finante? Popu Popu Nu am primit inca decizia de la finante, ca urmare astia de la sanatate m-au scos din sistem, doctorul de familie a spus ca nu poate sa-mi dea trimtere la ... (vezi toată discuția)