avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Arhiva contabila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Arhiva contabila

Buna ziua , as dori sa stiu cati ani se pastreaza in arhiva actele contabile.Multumesc
Cel mai recent răspuns: avas , utilizator 17:55, 4 Martie 2008
avas a scris:

Statele de plata trebuie sa le trec in testament????Toate dosarele de contabilitate din 1998 cand am deschis firma trebuie sa le tin pana la pensie?

Am specificat faptul ca se predau la Arhiva Nationala.
Si se pastreaza in societate numarul de ani ceruti daca socitatea exista in toata aceasta perioada.
Daca se desfinteaza societatea se depuna la Arhiva Nationala .
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2008
adelaida_07, utilizator
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva societate COSMINA CALIN COSMINA CALIN Buna ziua, Am si eu o problema legata de pastrarea unei arhive a unei societati comerciale. Precizez ca societatea este un SA cu capital de stat si are o ... (vezi toată discuția)
Contabilitate baza de date electronica sabin130ro sabin130ro As avea si eu o problema. Am preluat contabilitatea unei societatii, iar fosta contabila nu mi-a dat foarte multe situatii (ca de exemplu imobilizari, ... (vezi toată discuția)
Baza de date contabilitate alexis_bra alexis_bra Contabila societatii a decedat si nora dansei nu vrea sa ne dea baza de date pentru a o preda noului contabil. Exista vreo baza legala prin care am putea ... (vezi toată discuția)