am primit de la judecatoria x sectia penala o ciattie in care sunt chemata ca parte vatamata intr-un proces ,fondul-viol.citatie suna cam asa....x este chemata in aceasta instanta camera 10 completu 1 penal cu arestati,minori sp.
ce inseamna cu minori sp.....?
eu nu vreau sa ma mai duc...k mi-e scarba de tot.....sunt obligata prin aceasta citatie?ce se intampla daca nu ma duc....nuci la primul termen nici niciodata....:(:(:(:">
Eu zic sa mergeti.
Trebuie sa fie condamnat cel care v-a violat.
Daca nu va prezentati exista posibilitatea sa scape necondamnat.
In plus, daca nu va prezentati este foarte probabil sa primiti si o amenda...adica sa mai dati si bani...
Probabil ca ati fost introdusa in proces din oficiu, daca sunteti minora, dobandind in acest fel calitatea de parte vatamata.
Normal, se face distinctie intre victima unei infractiuni si persoana vatamata, aceasta fiind aceea care a suferit de pe urma infractiunii o vatamare fizica, materiala sau morala.Persoana vatamata majora, poate, printr-o cerere, sa devina parte in procers, sau sa aiba calitatea de martor.Insa in cazul unor categorii de persoane, minori in speta, introducerea in proces are loc din oficiu.In acest caz ascultarea dvs. ar putea fi obligatorie.Puteti cere sa fiti ascultata separat.
vreau numai sa ma lase in pace..nu vreau banii nu vreau nimic...!nu eram minora cand sa intamplat!apoi exista posibilitatea sa-mi dea s amenda pe deasupra?