avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parte vatamata - viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parte vatamata - viol

am primit de la judecatoria x sectia penala o ciattie in care sunt chemata ca parte vatamata intr-un proces ,fondul-viol.citatie suna cam asa....x este chemata in aceasta instanta camera 10 completu 1 penal cu arestati,minori sp.
ce inseamna cu minori sp.....?
eu nu vreau sa ma mai duc...k mi-e scarba de tot.....sunt obligata prin aceasta citatie?ce se intampla daca nu ma duc....nuci la primul termen nici niciodata....:(:(:(:">

mi-e tare rusine
Cel mai recent răspuns: diana666999 , utilizator 00:49, 2 Decembrie 2010
eumarian a scris:

Da, e complet pe langa discutie daca a fost sau nu viol.

Intrebarea era daca userul sa se duca la instanta si motivele pentru care nu s-ar fi dus constau in teama fata de autor. Asa ceva e inacceptabil, cum s-a aratat. Trebuie sa se duca, nu e nicio rusine.



Cu tot respectul,eu cred ca ca "eumarian" a scos in evidenta , de fapt tema postarii.
Consider ca doua persoane care cunosc deptul nu trebuie sa isi permita sa faca consideratii ,fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului.
User-ul a aratat,sub beneficiu de inventar,este foarte adevarat,o situatie si solicita sfatul daca sa se prezinte in instanta,in situatia aratata de d-sa..
Cred ca i s-a raspuns si de asemeni ,cred ca indiferent de simpatii,antipatii,suspiciuni ,nimeni nu poate pronunta "adevaruri absolute"
frank_kvitta a scris:

dar machio girl,inseamna cu siguranta o tipa care regreta ce a facut si acuza baiatul de viol.si mai inseaman si o tipa care pe motivul ca regreta ca vrea sa bage un om la inchisoare degeaba,nu vrea sa se prezinte.

e regratibil sa iti pierzi virginitatea,intr-un ``viol``.viol,care inseamna act sexual prin constrangere,executat cu forta,si nicidecum pe jumatate dorit.

bineinteles ca nu fac referire la cazu de fata,este pur imaginar cazul meu.

despre celalata plangere nu stim nimic,poate inca se fac cercetari.

eu am spus,ca avand in vedere ca mai exista o plangere pe numele lui,tot pentru viol,trebuia judecat in stare de arest,nu ca e atenuanta.


Stimate domn avocat,sunt destule cazuri in care procurorul trimite cauza spre judecare,iar instanta dispune achitarea.cred ca stiti mai bine decat mine acest lucru.



de asta imi e reusine k or sa fie persoane care o sa arunce cu piatra....si sa spuna k a fost vina mea k m-am lasat pacalita de el...in fine

VA MULTUMESC TUTUROR DE AJUTOR...
:(....SI INCA CEVA....o sa scape sigur si de data asta deoarece are influenta politica:(.....stie toata lumea din Pitesti k se bazeaza pe ajutorul multor actori politici...si o sa fie multi ca domnul de mai sus sa spuna ca eu am fost viovata..in fine
La infractiunea de viol nu aveati cum sa fiti pacalita.
Chiar daca ati mers la el acasa de buna voie infractiunea de viol poate exista.
Depinde daca a fost sau nu viol.
Din ce ziceti, exista si probe, astfel ca, ar putea fi condamnat.
Faptul ca este judecat in stare de libertate nu inseamna ca este nevinovat.
Instanta va decide pe baza de probe si daca parchetul l-a trimis in judecata inseamna ca exista si ceva probe.

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

La infractiunea de viol nu aveati cum sa fiti pacalita.
Chiar daca ati mers la el acasa de buna voie infractiunea de viol poate exista.
Depinde daca a fost sau nu viol.
Din ce ziceti, exista si probe, astfel ca, ar putea fi condamnat.
Faptul ca este judecat in stare de libertate nu inseamna ca este nevinovat.
Instanta va decide pe baza de probe si daca parchetul l-a trimis in judecata inseamna ca exista si ceva probe.

avocat Claudiu Lascoschi


:( certificatul si declaratiile unor persoane care stiu ce fel de om e!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea prezentarii in instanta a unei parti vatamate care si-a retras acuzatiile ancastefan07 ancastefan07 Buna ziua! Expun mai jos pe scurt datele problemei cu care ne confruntam si in care am dori un sfat. Fiica mea, majora, a fost in urma cu un an si jumatate ... (vezi toată discuția)
Bună seara. vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. ... Madalina2285 Madalina2285 Bună seara. Vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. Prietenul meu a fost găsit ca și complice la viol, lovire și alte violete. În urma ce ... (vezi toată discuția)
Falsa acuzatie de viol Nicoleta Holbanel Nicoleta Holbanel Buna ziua, Am nevoie de un sfat( sau mai multe).Fiul meu a fsot acuzat de viol in 2006 in Irlanda( unde locuim din 1997,familia fiind compusa din parinti si 3 ... (vezi toată discuția)