avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

Buna! Peste cateva zile va fi prima infatisare la judecatorie intr-un litigiu de munca,eu fiind reclamant.Ceea ce doresc sa stiu este recomandat sa fiu si eu prezent sau este de ajuns doar prezenta reprezentantului meu juridic? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 30 Noiembrie 2010
Este bine sa fiti si dvs in sala , chiar daca aveti angajat un avocat.
Respectivul nu este avocat,e consilier juridic.El spune ca nu e important sa fiu in sala,ceea ce mie mi se pare destul de dubios
Potrivit legii, consilierul juridic nu va reprezinta pe dvs. ci unitatea cu care va judecati. De aceea ar fi bine sa va duceti sa va aparati interesele.
Prin procura notariala il poate reprezenta ca mandatar .. nu il reprezinta in calitate de consilier juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentarea persoanelor fizice de catre consilierul juridic! corinuta corinuta As dori sa afl in ce masura se poate reprezenta in instanta o persoana fizica de catre un cons. juridic, in conditiile in care acea persoana nu este ruda cu ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea in instanta a tertilor Alexandru Dan Alexandru Dan Este posibil ca un consilier juridic angajat al unei societati comerciale cu activitate de consultanta in afaceri si management, sa reprezinte in instanta un ... (vezi toată discuția)
Mandatarul consilier juridic nu poate pune concluzii în instanþã?! Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Art. 68 alin. 4 C.p.civ. s-a modificat cumva şi nu îi mai este recunoscut dreptul mandatarului consilier juridic de a formula concluzii în instanţă şi ... (vezi toată discuția)