avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum trebuie sa procedez pentru a desfiinta tevile din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum trebuie sa procedez pentru a desfiinta tevile din subsolul blocului?

As dorii sa tai tevile de la incalzire de la subsolul blocului, pentru ca vreau sa-mi fac un loc acolo la subsol. Mentionez ca toti locatarii sunt debransati de la reteaua de incalzire a blocului. Se poate? Ce pasi ar trebui sa urmez. Va multumesc:(
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 10:17, 30 Noiembrie 2010
Masura pe care intentionati sa o realizati este nelegala
Tevile care compun instalatia aferenta imobilului constituie parte comuna si este prevazuta in cartea tehnica a constructiei
Nu materializati ideea ca riscati sa suportati consecintele legale, care sunt destul de apreciabile financiar
O adunare a Asociatiei de Proprietari ar rezolva in mare masura problema.
Achiesez la raspunsul dat de r.gabi, mediator!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliminare tevi termo subsol tehnic anucului anucului Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti care ar fi procedura legala pentru a elimina reteaua de tevi ,ce face parte din fosta instalatie de termoficare,din ... (vezi toată discuția)
Repartizare cost caldura pe fiecare apartament dadoda67 dadoda67 Blocul unde locuiesc nu are subsol. Nefiind subsol, instalatia de caldura pentru tot blocul este facuta de asa natura incat tevile ... (vezi toată discuția)
M-am debransat de la caldura, mi-am montat centrala termica si totusi platesc incalzire tomy22 tomy22 In urma debransarii am constatat ca trebuie sa achit 1/2 din consumul unui calorifer pentru 2 tevi cu un diametru nu mai mare de 2 cm ce trec prin ... (vezi toată discuția)