avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... garantie reala imobiliara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

garantie reala imobiliara

Un Prestator poate constitui o garantie mobiliara in favoarea Beneficiarului pentru a garanta o obligatie de a face ( aceea de a presta serviciile la termenul stabilit ) ?
Obligatia garantata trebuie sa constea neaparat in plata unei sume de bani? Cum trebuie sa prevad in contractul de garantie reala mobiliara?
Poate ma ajuta cineva.
Cel mai recent răspuns: sabinna , utilizator 22:10, 29 Noiembrie 2010
Obligatia Prestatorului de a executa la termen un serviciu, poate fi garantata printr-un contract de garantie reala mobiliara ? Cum? Ce scriu in contract?
" Debitorul constituie in favoare Creditorului o garantie reala mobiliara constand in urmatoarele bunuri....................................................pentru a garanta obligatia sa de prestare a serviciilor la termen cf. contractului de prestari servicii nr.... "
E suficient asa sau trebuie sa indic si o suma de bani ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata contractuala - valabilitatea contractului shpaima shpaima Am un contract semnat in ianuarie 2016 pentru dirigentie de santier la niste obiective in constructie cu o autoritate publica centrala (minister) La ... (vezi toată discuția)
Executare ENGFULL ENGFULL o cerere adresata instantei cu 2 capete de cerere 1 obligarea paratului la plata facturilor restante , penalitati 2. incuviintarea executarii prin ... (vezi toată discuția)
Act aditional banca cris-cris cris-cris Va supun atentiei un act aditional pe care banca la care am credit imi solicita sa il semnez in urma efectuarii partajului. Ceea ce ma ingrijoreaza este tot ... (vezi toată discuția)