avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract internet mobil de la Vodafone
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract internet mobil de la Vodafone

In urma cu 7 luni am incheiat un contract de internet mobil cu Vodafone pe 2 ani pentru care am primit gratuit un modem pentru conectare la internet ,acestia fiind obligati conform contractului sa-mi livreze o viteza maxima de pina la 7,2Mbps la un trafic initial de 4GB,dupa care viteza scadea pina la 128Kbps.Inca de la inceput internetul nu a functionat la parametrii inscrisi in contract,mai mult de atit ca sa pot folosi cit de cit internetul trebuie sa scot modemul afara din casa pe fereastra,aspect cu care nu am fost informat la incheierea contractului.Va rog sa-mi spuneti cum pot rezilia contractul cu Vodafone fara sa platesc taxele lor aberante de dezactivare.Va multumesc,George C.
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 07:43, 30 Noiembrie 2010
Ati facut adresa in scris prin care sa le comunicati ca daca nu va rezolva problema tehnica intentionati sa reziliati contractul, conform articolului care stipuleaza acest lucru in contract? Daca nu ii determinati sa recunoasca ceea ce sustineti Dvs, nu aveti sanse de a rezilia acest contract. Puteti depune o reclamatie la Protectia consumatorului, insa si acolo trebuie sa depuneti dovezi ca i-ati instiintat de problema. Va doresc succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internetul mobil merge slab, ce pot sa fac?? ContSters118896 ContSters118896 Buna ziua. Am o problema.Am conectat inernet mobil de la [i][EDITAT][/i], nelimitat in 2008 decembrie cu 2 ani de contract.E bine cind am pus internetul la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet mobil Geooorge Geooorge Buna ziua!Am incheiat un contract cu Vodafone pe 2 ani pt. Internet mobil cu trafic de 4GB/luna la pretul de aprox 15 E.Am mai avut un contract pe 2 ani tot la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii inernet endresandor22 endresandor22 am incheiat acum un an si jumatate un contract pentru furnizarea de servicii de internet cu modem wireless cu vodafone.am primit gratis modemul si atunci nu se ... (vezi toată discuția)