avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recurs
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recurs

Dosar nr.5..../182/2010


C A T R E

J U D E C A T O R I A B A I A M A R E


Subsemnatii L........................ si ........................ ,domiciliati in B............. str. V......................6B/15,judetul Ma................. ,in conformitate cu prevederile art.301, 304 pct.7,8 si 9, 304ind.1,312 si urm. dinc.pr.civ.declar:

R E C U R S

impotriva sentintei civile nr. 8............/08.09.2010,pronuntata in dosarul cu nr. de mai sus ,solicitindu -va sa trimiteti prezentul impreuna cu dosarul cauzei Tribunalului Maramures spre competenta solutionare,

Motive

-le voi depune la dosar pana la primul termen


intrebarea mea este pot sa inregistrez acest recurs la judecatorie imi va da termen ? problema este ca azi imi expira cele 15 zile
si daca pot sa il trimit prin posta sau trebuie sa il depun la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: Denean , utilizator 09:00, 30 Noiembrie 2010
este prea tarziu trebuia facut din timp .Este tardiv acuma /.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs pensie alimentara ana123 ana123 Va rog sa-mi trimiteti si mie o actiune de recurspentru pensie alimentara pe care sa o pot depune la judecatorie. va multumesc! (vezi toată discuția)
Jurisprudenta dreptul muncii concediere colectiva mascata godspeed godspeed Buna seara :) M-ar interesa cateva spete relevante legate de stipularea in CIM (inclusiv acte aditionale de incetare CIM prin \"acord\") a unor clauze ... (vezi toată discuția)
Bună ziua cum își poate recupera o firma întrata în insolventa ... Î.c.e Î.c.e Bună ziua Cum își poate recupera o firma întrata în insolventa datoriile de la asociația de proprietari (vezi toată discuția)