buna ziua. va rog sa ma ajutati daca se poate in legatura cu o mica problema. am avut un proces cu cineva si acea persoana a castigat procesul si a cerut de la mine cheltuieli de judecata. suma nu era f mare. asa ca nu am dat importanta la momentul respectiv. si acum mia venit acasa sa platesc la administ financiara si sa fac dovada platii iar daca nu platesc ma executa silit. eu am platit la administ financiar dar nu stiu cum sa fac dovada platii catre judecatoria unde a avut loc procesul. mentionez ca eu st din bucuresti si procesul a avut loc la mizil. am auzit ca trebuie sa trimit copia dupa chitanta de plata la judecatorie. si atat? sau mai trebuie sa specific ceva in scris? va multumesc mult. va rog ajutatima cu un raspuns:sorry:
Daca ati achitat suma dispusa prin hotararea judecatoreasca,realizati copie a chitantei respective ,iar originalul il expediati pe adresa judecatoruiei care a dispus obligatia de plata in sarcina dvs
Redactati un inscris in care precizati ca sunteti parte in dosarul nr XXX/yyy/ si faceti dovada achitarii obligatiilor dispuse de instanta prin hotararea nr ....
Expediati cererea si exemplarul original de chitanta cu confirmare de primire, la judecatoria mizil