avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale raspundere administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

raspundere administrator

Daca am fost administrator la o firma pentru 2 saptamani si sunt asociat cu 2% din partile sociale mai raspund de datoriile din urma ale firmei, daca am fost inlocuit intre timp si pe durata cat am fost eu administrator nu a luat nastere nici o datorie?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 12:38, 30 Noiembrie 2010
nu.
Raspundeti in limita participarii la capitalul social ori asa cum ati prevazut in statut ca participare la beneficii si pierderi.
In calitate de administrator nu aveti de ce sa va faceti griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat cu o firma falimentara GynoD GynoD Buna ziua! Cineva are o firma. Dupa un timp, m-am asociat cu el, dar doar cu numele (in sensul ca nu am profit de pe urma ei, doar apar cu numele). Firma a ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la partile sociale si functia de administrator alex78 alex78 buna ziua sunt asociat intr-o societate comerciala si detin si functia de administrator.am incercat pe cale amiabila sa renunt dorind sa cedau partile sociale ... (vezi toată discuția)
Urmarire bunuri asociati? nate nate Buna ziua. Va rog, o informatie : Daca in patrimoniul unei societati nu mai exista nici un bun, pentru recuperarea unor sume de bani , se poate apela la ... (vezi toată discuția)