uite aspect controversat la accesiunea imobiliara artificiala - proprietarul terenului are o atitudine pasiva, neluind atitudine fata de cel care construieste pe terenul sau pana in momentul in care constructia este finalizata ... exista doua opinii
- proprietarul nu mai are dreptul sa solicite ridicarea constructiei pe cheltuiala constructorului, fiind decazut din dreptul de optiune
- boroi zice ca, in cazul proprietarului care abuzeaza de exercitiul dreptului sau se poate introduce raspunderea delictuala ... nefiind corect sa il decazi din dreptul sau de a opta pt distrugerea constructiei ...
no Stoica ce zice?
no, azi am cam tras pisica de coada....X-(
m-am dus sa vad un bebe mic de o saptamana...a nascut prietena mea...al doilea copil=D>.O cheama Ingrid Maria.
azi am in plan arestarea preventiva#-o
ma doare capul ... dar nu ma las, doamne cand ma uit in jur si-i vad pe restul cum stau si freaca duda ... ca doar e zi de vineri in institutie bugetara
bag de seama ca se simte miros de examen :D ca prea v-ati apucat de treaba!=D>
daxia, va fi obligat pe temeiul raspunderii civile delictuale sa repare prejudiciile pricinuite, plus contravaloarea materialelor pe temeiul imbogatirii fara justa cauza :D
mai departe nu spune, dar se presupune ca poate face ce vrea cu constructia dupa ce a platit toate astea....