avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
uite aspect controversat la accesiunea imobiliara artificiala - proprietarul terenului are o atitudine pasiva, neluind atitudine fata de cel care construieste pe terenul sau pana in momentul in care constructia este finalizata ... exista doua opinii
- proprietarul nu mai are dreptul sa solicite ridicarea constructiei pe cheltuiala constructorului, fiind decazut din dreptul de optiune
- boroi zice ca, in cazul proprietarului care abuzeaza de exercitiul dreptului sau se poate introduce raspunderea delictuala ... nefiind corect sa il decazi din dreptul sau de a opta pt distrugerea constructiei ...
no Stoica ce zice?
no, azi am cam tras pisica de coada....X-(
m-am dus sa vad un bebe mic de o saptamana...a nascut prietena mea...al doilea copil=D>.O cheama Ingrid Maria.
azi am in plan arestarea preventiva#-o
ma doare capul ... dar nu ma las, doamne cand ma uit in jur si-i vad pe restul cum stau si freaca duda ... ca doar e zi de vineri in institutie bugetara
bag de seama ca se simte miros de examen :D ca prea v-ati apucat de treaba!=D>
daxia, va fi obligat pe temeiul raspunderii civile delictuale sa repare prejudiciile pricinuite, plus contravaloarea materialelor pe temeiul imbogatirii fara justa cauza :D
mai departe nu spune, dar se presupune ca poate face ce vrea cu constructia dupa ce a platit toate astea....
blacky, mult spor si multa bafta la masurile preventive!!! mie mi-au placut asta toamna, de faceam asa #-o#-o#-o

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)