avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
ati vazut cu cat se intra la inm??? sa vedeti cu ce note mari se va intra cand vom da si noi ....:hm:
dap ... am vazut... dintr-o extrema in alta ... dar sincer, cel putin la civil unde am facut grilele de la INM mie nu mi s-au parut deloc grele, de acelasi nivel si in acelasi stil cu cele date la examenul nostru ... o seara placuta tuturor ... si sa stiti ca chiar miroase a examen =D>
daxia0022 a scris:

... si sa stiti ca chiar miroase a examen =D>

ddap!se simte si la mine in casa...acum ca mi-am canalizat energia in alta directie, iar incep "nemultumirile", dar de data asta fac pe nesimtita :D
buna dimineata ... stiu ca e sambata dar cum spuneam miroase a examen asa ca incet incet revenim la programul acela infernal, va mai aduceti aminte? ...era sa uit, :coffee: e langa mine ... o zi buna sa avem, si sa putem face si programul administrativ obligatoriu si studiul ... va pup de la Oradea unde zici ca se apropie Craciunul nu Pastele.
daxia0022 a scris:

buna dimineata ... stiu ca e sambata dar cum spuneam miroase a examen asa ca incet incet revenim la programul acela infernal, va mai aduceti aminte? ...era sa uit, :coffee: e langa mine ... o zi buna sa avem, si sa putem face si programul administrativ obligatoriu si studiul ... va pup de la Oradea unde zici ca se apropie Craciunul nu Pastele.

m-am trezit la 5 =D>

azi vazut in sedinta din 24 feb au amanat toate pct de pe ordinea de zi:O

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)