vreau sa vorbim in continuare despre tot ce ne intereseaza si ne framanta, si vreau sa raman cu voi indiferent unde vom face asta, pe un topic de aici sau pe un blog...
sustin ideea unui topic specializat, pentru ca ni se potriveste, iar daca in toamna am avut rani de vindecat, si ne-am ferit din calea unor invingatori mai putin sensibili, cred ca am putea reveni unde ne e locul, si sa dam calitate si viata dezbaterilor...
pe sectiunea "magistrati si admitere in magistratura" este un topic deschis de ursuletz " admitere magistratura 2011", are 3 postari , din care una e a mea, nu e prea mult trafic acolo...m-as bucura daca ati vrea sa " renastem "...sigur, fara sa insist...
nurki, sanatate lui Horia! tinem pumnii!
Se pare ca s-a reactivat forumul......continuam atunci.
Azi nu am avut timp nici sa respir.....halal zi......invat acasa, azi chiar nu pot....Saptamana asta numai cu masurile preventive voi fi
Va salut!
Azi am avut o zi ceva mai linistita- se pare ca problema de sanatate nu e grava, asa ca, am respirat si eu mai usurata...
Daxia- sa fie bine!
Scarlet- spor la masurile preventive!
Daca totul merge bine, maine continui ( sau continuu?!) si eu cu procedura penala.
Sa aveti o zi frumoasa in continuare!
PS As vrea sa stiu si eu unde ne repliem- nu am nimic impotriva sa scriem pe forum la sectiunea indicata de blaze- e ok; mi-ar placea insa f mult sa ramanem si noi, undeva, asa cum a fost pana acum- mi-e mult mai usor sa-mi exprim gandurile, va simt mai aproape, imi face bine sa discut doar cu voi si nu si cu altii.
Deci....?