Baba mea in fiecare an e in 8 martie.....dar ma straduiesc sa nu mai cred in superstitii ca apoi.....daca nu iese bine ce vreau?:stunned:
vi-ati ales baba? eu sunt nascuta din 2 si in fiecare an in 2 martie e baba mea ... azi la oradea la inceput a fost asa putin noros dar acum a iesit soarele ... sper sa fie si anul meu tot numai cu soare =D>
wolfman a scris:
Buna seara dupa o lunga absenta.
Vad ca lucrurile au evoluat binisor pe aici insa constat cu tristete ca trebuie/ ar trebui sa ne mutam in alta barca ?! :-/ De ce si nu inteleg pe cine deranjam ??!?!?
Ma rog, ma bucur sa va regasesc ca de astazi am revenit acasa iar de 2 ore citesc ce am pierdut din urma.
Anyway, va transmit un martisor electronic urandu-va o primavara frumoasa si plina de bucurii alaturi de cei dragi.
P.S.: Bine v-am regasit , dar unde v-ati mutat ???
[/quot
============================================================
salutare! ai lipsit cam mult, dar bine ai revenit!
suntem aici, si putin si pe "magistrati si admitere in magistratura-admitere magistratura 2011", e un topic linistit, fara trafic mare, si am postat acolo sub numele vechi...mai e si un blog al lui rexone, gasesti adresa cu 2-3 pagini in urma...
in rest , stam in alerta , cu ochii pe CSM!
Da am lipsit ceva timp si va dati seama ca nu am fost ocupat cu invatatul altfel eram prezent aici. Am ramas in urma si acum trebuie sa reiau, pt ca de indata ce lasi cartea jos si incepi sa te ocupi de altele, materia se uita incet dar sigur.
De ieri am reluat penalul si mi-am alocat 3 saptamani pt el. Sper sa il termin pana cel tarziu pe 25 martie si sa intru apoi in procedura.
O zi buna sa aveti !!!