avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky78 a scris:

wolfman a scris:

Am postat si dincolo informatia, cred ca e utila
[ link extern ]

o a pe cea di 2010...nu m-a ajutat in mod deosebit....mai ales ca nu are raspunsurile la spete...si dupa cum am vazut cuprinsul, nici asta nu are raspunsurile la spete.dar avand in vedere ca nu e scumpa...:P

asta ar fi f. utila daca s-ar reedita cu modif ulterioare
[ link extern ]

Am comandat si acest cod scos de boroi cu spineanu insa am vorbit cu cineva care il are si zice ca nu e chiar grozav, insa avand in vedere ca astia sunt autorii agreati cetim dupa ei.
vestile sunt bune...pe de o parte ar fi bun un concurs in toamna, cu locuri mai multe, ca e mai usor sa fii intre primii 100 decat intre primii 50, dar ce ne facem cu codurile noi ? pe de alta parte, ar fi bun un concurs " peste rand" , in prima parte a anului, ( iunie ar fi perfect) , e siguranta materiei, ...
combinatia ideala: concurs in iunie, cu min 200 locuri, numai in orasele mari...=D>
zici ca m-am ticnit...
[Raspuns de pe blogul lui CD:
"Analizam mai multe variante: inca un concurs in prima jumatate a anului, sau marirea nr. de posturi scoase la concurs in toamna pt cei cu 5 ani vechime."

================================================================

unde ai gasit asta ?
Ce-mi place cand vad " miscare" pe forum!
Duminica seara cand am vazut ca topicul a fost inchis am avut o strangere de inima- bine, ma durea inima si pt ca Horia ramasese in spital-acum e acasa- sper sa fie bine!
Si eu ma lupt cu procedura penala- nu stiu de ce da' eu tot cred ca va fi ex in mai-iunie..
Oare m-am ticnit si eu?:D
Daxia, cand stii rezultatul?
blaze, sa dea Domnu' sa ai gura aurita!:D ( poate iese combinatia ideala)
raspunsul e pe blog la ultimul punct
[ link extern ]
rezultatul il stiu maine ... poate dam noi examen cand intra copiii in vacanta ... s-ar putea sa aflam chiar in urma sedintei de maine, memoriul acela cu examen in primavara se afla pe ordinea de zi ... daca il resping ramane varianta cu locuri mai multe daca tin cont de el poate schimba calendarul estimativ ... vom vedea ...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)