avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
nu ... e cu tati acasa, la 12 plec si eu o iau pe Miruna de la scoala si dupa aia merg acasa, dupa masa merg la doctor ... chiar ar fi bine sa fie dinti desi ...
si acuma cum e, care e starea ei? de obicei cand vine dimineata simptomele din timpul noptii se estompeaza...ramane mama cu ochii injectati de nesomn...
cand am vorbit cu taticu care e acasa cu ea (a fost de servici azinoapte) :sorry: era mai bine se uita la titi ... si se somnoreau amandoi ... eu a trebuit sa vin la servici ca erau hartii de facut si semnat ... intotdeauna asa se intampla #-o ... plec cand termina scoala cea mare sa ma ocup de puiut :love: ... ca ei is cei mai importanti, daca ei is bine si eu pot sa imi vad de ale mele, daca nu ....
daxia0022 a scris:

cand am vorbit cu taticu care e acasa cu ea (a fost de servici azinoapte) :sorry: era mai bine se uita la titi ... si se somnoreau amandoi ... eu a trebuit sa vin la servici ca erau hartii de facut si semnat ... intotdeauna asa se intampla #-o ... plec cand termina scoala cea mare sa ma ocup de puiut :love: ... ca ei is cei mai importanti, daca ei is bine si eu pot sa imi vad de ale mele, daca nu ....
Neata va spun si eu......aproape de amiaza....am avut un pic de lucru dimineata asta si ma apuc de invatat la servici ca am citit si azi-dimineata intre 5 jumate si 7. Bineinteles....tot masurile preventive..Pana duminica tot astea le am in program.Le disec pana nu mai pot.
Daxia, multa sanatate pentru fetita....:kissing:
Daxia, multa sanatate! Sper sa nu fie viroza!
Asa e, din pacate, intervin tot felul de " evenimente" unul mai " simpatic" decat altul si atunci stresul, agitatia, grijile pentru cei dragi pun stapanire pe noi.....
Duminica noaptea, pe la 12 jumate cand am ajuns acasa n-am putut sa fac altceva decat sa ma asez pe jos si sa plang- si am facut asta cam jumatate de ora....
Va spun sincer, in momentul ala nu ma mai interesa nici un examen, nici o procedura, nimic...
Sanatatea noastra si a familiei e atat de importanta.
Va pup, cea mica sa fie bine, iar celor care, invata- sa aveti spor.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)