avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky78 a scris:

eu am si uitat de babe:((
am gasit la Hamangiu practica ICCJ sistematizata ...e interesanta...practica penala 2005-2008 in total ajungi la vreo 120 lei ...cred ca luna viitoare o achizitionez....e mai confortabl de citit
e numai pe anii 2005-2008? si pe 2009-2010 ce ne facem?:(
blacky78 a scris:

pe unde ne-ai umblat, wolfman?
ne-ai lasat singurele....:((
procedura penala....X-(iubirea vietii mele...sunt atat de terorizata de penal si procedura penala, incat as fi in stare sa cumpar si sa citesc toate cartile pe aceste materii
si sa vezi surprize...sa ajung judecator in penal=D>:D

sa aveti spor....ma intorc la procedura penala#-o
Cum erge procedura penala? Eu toata saptamana am in program masurile preventive..
pai sunt 5 carticele pentru 2005-2008
[ link extern ]
pentru 2009-2010..."lucrez" eu la ele....pe langa parte de explicatii data pe site-ul ICCJ...am luat si din considerentele instantei

Raspuns de pe blogul lui CD:
"Analizam mai multe variante: inca un concurs in prima jumatate a anului, sau marirea nr. de posturi scoase la concurs in toamna pt cei cu 5 ani vechime."

Asa ca mai asteptam....X-(

procedura penala:hammer:
acum sunt la judecata in prima instanta.
eu merg mai repede acum pentru ca este Timi la mama.Ma trezesc la 6 citesc pana la 8, dupa care ma reapuc la 11 si citesc pana la 17, iar seara pe langa desene animate mai bag niste jurisprudenta....

Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
ContSters179928, utilizator
asta voiam sa va scriu si eu ... draga mea din raspunsul asta ar trebui sa vedem partea plina a paharului ... ori 2 examene ori unul pe posturi mai multe ... oricum ar fi e mai bine decat era pana acum ... deci ce ne-ar avantaja:
- un examen neprogramat: avantaj cei care am citit si nu am lasat garda jos, dezavantaj locuri putine
- numai examen in toamna: examen cu siguranta mai greu, perioada mare de studiu dar locuri mai multe ...
Am postat si dincolo informatia, cred ca e utila
[ link extern ]
Cartea e scoasa la jumatatea lui februarie cu ultimele modificari in materie de proc. civila. Am comandat-o deja.
Blacky - nici nu vreau sa incep sa povestesc pe unde am umblat ca ma apuca durerea de cap. Daca ajungeam cate o zi pe saptamana acasa era bine. Stiti cum este, cand nu ai bani ce pune pe masa te apuci de facut bani si lasi invatatul ca altfel nu supravietuiesti, ca de trait decent in Romania a devenit o provocare.

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)