avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
eu ma delectez cu servitutile :stunned: sunt dragostea mea
si eu tot aici intru...din obisnuinta(abia asteptam sa-mi beau cafeaua cu voi) acuma ne strica cafeneaua de povesti#-o
da-ti-mi si mie blogul va rog
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
gofy, utilizator
gofy a scris:

si eu tot aici intru...din obisnuinta(abia asteptam sa-mi beau cafeaua cu voi) acuma ne strica cafeneaua de povesti#-o
da-ti-mi si mie blogul va rog
Iti trimit pe mesaj privat
vi-ati ales baba? eu sunt nascuta din 2 si in fiecare an in 2 martie e baba mea ... azi la oradea la inceput a fost asa putin noros dar acum a iesit soarele ... sper sa fie si anul meu tot numai cu soare =D>
mie mi-e frica sa-mi aleg o baba...mi-am ales in urma cu cativa ani si m-am fript!=D>
Umberto Eco spune ca superstitia aduce nenoroc!:O:D=D> Imi place de Eco, foarte destept, si foarte subtil...
si eu ma cam zapacesc intre capitolele forumului, am incercat sa va atrag catre ceva mai "profi"-admitere in magistratura, dar daca ramanem aici, e OK si pentru mine...
doar ca l-am resuscitat si pe artax, sufar acum de personalitate multipla, nu mai stiu cu ce id sa intru...
si adevarul e ca azi sunt deprimata, si mi-e ciuda ca CSM-ul ne-a uitat, si sunt invidioasa pe cei care au luat repartitiile...dar chiar daca invidia nu e un sentiment nobil, e uman...
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
blaze, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)