avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
un articol interesant
[ link extern ]
Putin zis interesant, insa ce ne mai mira in tara noastra unde totul se rezolva repede si usor cu Ordonante de urgenta fara numar fara numar care nu tin cont de nimic. Ba chiar unele dintre ele is mai tari decat constitutia si alte legi organice in vigoare.
raspuns recent blogul lui CD
"Nu s-a hotarat (inca) organizarea unui nou concurs in prima jumatate a acestui an pt juristii cu 5 ani vechime, iar posibilitatea scade cu fiecare saptamana care trece. Legislatia ceruta pt un concurs este cea de la momentul anuntarii acestuia."

DESI mai sus ca raspuns la intrebarea mea:"Mai exista vreo speranta sa se discute si MODIFICAREA CALENDARULUI ESTIMATIV?", raspunsul a fost DA

sunt din ce in ce mai nelamurita#-o

a citit si eu aseara...una calda/una rece...
nu mai vreau sa ma las descurajata de echivocul asta!
atat i-am analizat , am citit printre randuri, am speculat zvonuri, am deschis site-ul CSM-ului de 3 ori pe zi, am urmarit sedintele senatului si m-am rugat sa avem CSM, si ajunge!
ma intorc la raportul juridic civil, ( care nici nu e in programa) , unde zac de o luna pe 100 de pagini, si cand va fi sa apara noutati sunt sigura ca vom afla la timp!
va doresc spor la invatat , o zi frumoasa, si sa va mearga bine!
fetelor, ajutor!
pentru cine a trecut de civilul general:

Este un bun mobil prin determinarea legii:
a) dreptul de proprietate asupra unui bun mobil;
b) fondul de comert;
c) dreptul de uzufruct asupra unui teren.

Este un bun mobil prin natura lui:
a) dreptul de superficie;
b) dreptul de proprietate asupra unui teren;
c) dreptul de creanta corelativ obligatiei de a da un bun imobil.

Este un bun incorporal:
a) dreptul de proprietate;
b) dreptul de a pretinde arvuna;
c) dreptul la domiciliu.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)