avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Maia se simte mai bine... azi nu a mai facut temperatura =D> am citit si eu ordinea de zi solutionata si ... nu prea am inteles mare lucru ... in memoriul acela nu era vorba de organizarea unui examen in primavara, de modificarea calendarului estimativ? ... nu stiu de ce am senzatia ca au intors-o cum le-a convenit lor ... cu siguranta cei care vor fi sunati prin suplimentarea locurilor acum sunt in al noalea cer ... ma bucur pentru ei ... la judecatori e si o oradeanca ... sper sa treaca de urmatoarele probe si sa prinda loc bun ...
Cu noi oare ce se va intampla? ... eu simt ca va fi examen undeva prin iunie ... nu stiu de ce asa ca hai sa nu predam armele ... nu asa usor..
Raspunsurile
1 b
2c
3c
... cred :O pt ca sincer clasificarile ma omoara ... o seara placuta va doresc :hugall:
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
daxia0022, utilizator
grilele sunt din Boroi-curs selectiv, intrebarile 22, 24, si 32 de la cap. partea generala, iar raspunsurile corecte indicate in carte sunt b,b si b...
eu am raspuns 22-c ( mi-am dat seama unde am gresit), 24-c si 32-c, si la astea nu am gasit nici o gresala...se pare ca e indicat gresit raspunsul...
eu rezolv prima data intrebarile astea, daca le-a facut cineva, sunt frecvente cele gresite? e derutant ...
Neata, dragilor.....
Cu dezamagire cred ca nu prea mai sunt sanse pentru un eventual examen inainte de octombrie.Bineinteles, invat in continuare, si acum am procedura penala la mine, mai citesc si in timpul serviciului ca sa nu imi ies din ritm dar...parca simt ca sansele de a se organiza degraba examen parca scad sau nu mai sunt deloc.M-a apucat acum un pesimism...Mai bine ma apuc de urmarirea penala
O saptamana excelenta sa aveti
Buna dimineata si o saptamana cat mai usoara va doresc.
Eu sunt la caffa si astazi m-am trezit vesel si plin de viata, hotarat sa ma bucur de ea.
Numai bine va doresc. :coffee:

........................................................................

Foarte tare nea Dumbrava asta mai Blacky. Nu s-a schimbat nik nik. Parca sunt toti plamaditi din acelasi aluat. Daca exista o diferenta intre actualii si fostii membri ai CSM-ului aceasta este doar de varsta ca in rest..............:thumbdown:
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
wolfman, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)