avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
pe mine ma dispera faptul ca gresesc la grile ... imi vine sa mor nu alta :(
una pe reale
Au valoare de adevar afirmatiile
a-creditorii uzufructuarului pot cere anularea renuntarii la uzufruct facuta in paguba lor
b-vanzarea lucrului ce constituie obiectul uzufructului atrage incetarea uzufructului
c-daca proprietarul solicita incetarea uzufructului pt ca uzufructuarul a provocat pagube fondului,instanta,daca sunt dovedite afirmatiile, nu poate decat sa dispuna incetarea uzufructului
a,
rexone a scris:

a,

corect ... la raspunsul de la C - instanta il poate obliga sa faca reparatiile necesare pt a putea continua uzufrcutul nu? ... stii explicatiile - nu le-am acordat atentia necesara randul trecut :sorry:
pai, tu crezi ca eu nu invat???:D:D:D glumesc!:D dar realele mele s-au luminat dupa ultima carte :D
rexone a scris:

pai, tu crezi ca eu nu invat???:D:D:D glumesc!:D dar realele mele s-au luminat dupa ultima carte :D

explicatia era pt mine :"> ... ma gandesc ca le pricepi ... la mine s-au luminat destul cand am citit codul :O
alta, daca ai chef
Dreptul de uzufruct
a-poate fi constituit in favoarea mai multor pers, in mod succesiv,chiar daca o aprte dintre beneficiari nu s-ar fi nascut inca
b-se stinge prin moartea uzufr. cahiar daca termenul pt care a afost dat nu expirase
c-nu se stinge prin moartea uzufr. daca termenul pt care a fost acordat nu expirase, uzuf. transmitandu-se mostenitorilor sai

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)