avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
" La multi ani!" de la Cluj, sanatate, bucurie , bunastare, si sa va mearga bine!
Si sa auzim de bine de la CSM!
:help:cine are sa-mi dea si mie: 1.modificari la ipoteca conventionala referitoare la ipotecarea bunurilor viitoare
desi sunt la vanzare-cumparare, mi-am adus aminte...
daca nu primesti pana maine caut pe lex la job si iti trimit ... va pup ma duc sa fac papanasi pt copii si nu numai :D
Buna seara, acum am aterizat si eu pe la casile mele.
La multi ani si o primavara frumoasa in continuare.
De asemenea un an plin de impliniri si bucurii sa avem cu totii:thumbup:.
cum va spuneam ca eu va voi stresa cu intrebari, explicati-mi si mie care servituti se pot apara prin actiunile posesorii?
eu am inteles asa: servitutile continue si aparente pot fi aparate prin actiunea posesorie - pana aici e simplu
Barsan in cursul lui zice ca pot fi aparate prin actiunea posesorie servitutile instituite prin titlu chiar daca nu sunt continue si aparente.
Bun si mai departe merg eu cu logica mea ... acu nu stiu cat de buna ...
Numai prin titlu se pot instituie seervitutile continue si neaparente si necontinue si neaparente - astfel ca fiind constituite prin titlu pot fi aparate prin actiunile posesorii

Grila care daca nu e gresita eu nu rationez cum trebuie ...
Actiunile posesorii se pot introduce pt ocrotirea servitutilor:
a-discontinue si aparente
b-continue si neaparente
c-continue si aparente

Astept opinii ... :">

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)