avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
buna dimineata! ia sa vedem...
continue si aparente pot fi uzucapate....rezulta ca posesia necesara pt.a uzucapa poate fi aparata prin actiunea posesorie...
continue - presupun posibilitatea continua de a savarsi o activitate continua a titularului fondului dominant
necontinue - presupun exercitarea lor actuala, continua, printr-o fapta a omului
aparente - au semne exterioare vizibile
neaparente - nu pot fi recunoscute dupa semne exterioare, vizibile...
a, b,c
dar nu din definitia servitutilor, rezulta raspunsul, ci din continutul juridic al dreptului de servitute...INCLUDE, INTOTDEAUNA, ATRIBUTUL POSESIEI :D:D
buna dimi
am avut o noapte alba...s-a trezit Timi de vreo 4 ori.inca nu m-am prins ce o durea...ba ca o doare gura(cred ca ne da ultimil molar), ba se plangea de nas....sper sa nu-mi raceasca.

eu azi continui cu REVIZUIREA ...proced penX-(

si ceva af. interesant
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
ContSters179928, utilizator
daxia0022 a scris:

daca nu primesti pana maine caut pe lex la job si iti trimit ... va pup ma duc sa fac papanasi pt copii si nu numai :D
Aoleu.......papanasi........am pofte...fac in week-end si eu
rexone a scris:

buna dimineata! ia sa vedem...
continue si aparente pot fi uzucapate....rezulta ca posesia necesara pt.a uzucapa poate fi aparata prin actiunea posesorie...
continue - presupun posibilitatea continua de a savarsi o activitate continua a titularului fondului dominant
necontinue - presupun exercitarea lor actuala, continua, printr-o fapta a omului
aparente - au semne exterioare vizibile
neaparente - nu pot fi recunoscute dupa semne exterioare, vizibile...
a, b,c
dar nu din definitia servitutilor, rezulta raspunsul, ci din continutul juridic al dreptului de servitute...INCLUDE, INTOTDEAUNA, ATRIBUTUL POSESIEI :D:D
Eu am avut intotdeauna probleme cu intelegerea servitutilor. Dar acum dupa explicatia lui Rexone....mi se pare mai logic....Inca nu am repetat drepturile reale. Sunt inca la urmarirea penala, azi o sa o termin.Merge greu procedura penala, dar mai bine mai incet decat sa am probleme in toamna si sa fac asa :((
La urma urmelor sunt mai inceata ca doar is ardeleanca
Scarlet24, utilizator
buna dimineata dragelor ... pt ca si eu is ardeleanca is mai grea de cap ... plus ca de data asta chiar vreau sa pricep ... asa ca pt experti in drepturi reale :D, o intrebare care poate fi considerata tampita :"> toate servitutile pot fi constituite prin titlu? ca sa pricep si eu odata pt totdeauna si sa pot trece mai departe ... ca imi sta pe cap ... si cum din servituti tot se dau intrebari nu as vrea sa patesc ca in noiembrie ... :sorry:

Edit
nimanui nu-i plac servitutile #-o
in alta ordine de idei s-a stabilit calendarul de promovare pe functii de executie si numarul posturilor ... la Bihor sunt 3 deci astea le pot adauga celor 6sau 7 vacante in acest moment la parchetele de la judecatorii ... si tot examenul de promovare se termina prin 23 mai parca ... deci daca ar vrea ar putea face un concurs si pt noi la sfarsit de mai inceput de iunie ... pana una alta eu plec dupa Maia, o zi cu soare sa avem :D
daxia0022, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)