buna dimineata ... stiti cum e viata asta numai cand ai probleme adevarate iti dai seama cat de importanta e sanatatea ... trecand si eu printr-o experienta foarte traumatizanta in vara anului 2005 cand am ajuns sa constientizez ca omul de langa mine se poate duce chiar inainte de vreme ... am reusit sa trecem peste cu ajutorul Celui de Sus, cu rabdare si mai ales cu dragoste si intelegere , pt ca astfel de momente lasa urme adanci mai ales in psihicul celor implicati care trebuie si el tratat ... nurki sa va dea Domnul sanatate si putere sa treceti si peste hopul asta ... pe noi greutatile ne-au apropiat si mai mult si sunt sigura ca le fel va fi si n cazul vostru ...
multa sanatate nurki.
si eu am avut o noapte alba.in cele din urma inevitabilul s-a intamplat...Timi a racit si toata noaptea a plans...si uita asa am 2 nopti albe.nu a facut temperatura, dar ne curg mucii:((
blacky, odihna placuta! odihneste-te alaturi de micuta! ii face si ei bine dar si tie!
oricum, examen avem la toamna...si pana atunci nu ne putem rupe de familie si de lume!!!