avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
buna dimineata! ce faceti azi??
buna dimineata de la Oradea ... sper sa nu ma insel cand spun ca la noi a venit primavara =D> ... eu azi contractul de donatie ...
de dimineata am facut cateva grile pe reale ... si sigur iar am ramas in dubii la cateva, de exemplu
In materia dreptului de uzufruct
a-in cazul constituirii indirecte instrainatorul nu are obligatia de a gasi o cautiune
b-uzuf nu are dreptul sa exercite actiunea posesoriei impotriva nudului propr
c-productele se cuvin uzuf in masura perceperii

a,
realele astea chiar sunt multe, dar cu probleme? :hm:
amu eu ce sa fac ti-am spus ca is tare de cap ... lasand gluma de o parte ... nu prea am inteles punctul B :O ma luminezi :P
pai, ce sa te luminez? acolo zice ca uzufructuarul nu are dreptul sa exercite actiunea posesorie impotriva nudului proprietar...
uzufructul ce e? posesia la cine e in urma constituirii uzufructului? si atunci, e adevarata afirmatia ca uzufructuarul nu are voie sa exercite actiunea posesorie impotriva nudului proprietar? raspunsul este ca afirmatia nu este adevarata....

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)