avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
norocul vostru..aveti casa...eu unde sa plantez flori intr-un apartament care desi are 3 camere ...are doar 45 mp#-o...balconul l-am transformat jumatate in camara , jumatate in debaraX-(
Dragutelor si dragutilor,

Culmea stresului: ca intr-o noapte de martie sa visezi cu niste prietene si prieteni pe care nu i-ai vazut niciodata - exceptie daxia si nurki - ca esti intr-o camera de hotel .... unde faceti ................................. grile si rezolvati spete ,,,, si hotarati ca sa mai faceti questia asta in fiecare weekend .... ca doar mai este pana la examen - pardon: concurs!

Judecati si voi acum !!!!!!!!!!!!!

....si inca nu m-am apucat de invatat!!!! ........
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2011
Toto_pai, utilizator
hello dragilor ... wk-endul a trecut rapid cu vremea asta superba ... toto draga te easteptam sa revii in grupul nostru de vis :giggle:si de ce nu sa ne mai dedici o poezie ... mai tineti minte cred distractia din seara aia memorabila dinainte de examen =D> ... stateam cu laptopu in brate si radeam de mama focului si primeam mesaje pe telefon ... ati vazut noua afirmatie de pe blog? la intrebarea daca se mai analizeaza posibilitatea unui nou concurs in lunile mai - iunie CD a raspuns ...
Da. Presedintele CSM a dispus efectuarea unei prognoze a locurilor libere de anul acesta, poate si din anul urmator. Se va lua in vedere si intrarea noilor coduri. Analizam doua optiuni acum:
- organizarea a inca unui concurs de 5 ani vechime fara sa stim daca e nevoie de oameni in plus in justitie sau doar se vor redistribui posturile vacante (studiul de impact se face la MJ si alaltaieri ministrul a anuntat ca va fi gata de abia in toamna)
- marirea nr de locuri scoase la concurs in toamna pt cei cu 5 ani, mai inainte de intrarea in vigoare a noilor coduri, cand se vor fi organizat si concursul de promovare si concursul de absolvire la INM, ca sa stim exact ce locuri raman libere.
Oricum, cei cu 5 ani vechime care intra in sistem, trebie sa stie un lucru: cel putin 3 ani de zile nu se vor putea transfera, iar unii poate niciodata.

.... acu eu deja privesc o tzara mai degajata afirmatiile domnului in cauza ...
Acum, mie unul mi se par aiurea aceste doua optiuni cel putin din punctul de vedere al ineptiilor debitate prin intermediul lor.

Sa ma explic :
1) "- organizarea a inca unui concurs de 5 ani vechime fara sa stim daca e nevoie de oameni in plus in justitie sau doar se vor redistribui posturile vacante (studiul de impact se face la MJ si alaltaieri ministrul a anuntat ca va fi gata de abia in toamna)"

Asta ori face pe prostul ori ne ia de prosti. Cum adica nu stie daca e nevoie de oameni in justitie cand foarte multe scheme de personal sunt jumate sau cel mult trei sferturi. Auzi la el protocolarul, studiu de impact - te doare capu si nimic altceva.

2) - marirea nr de locuri scoase la concurs in toamna pt cei cu 5 ani, mai inainte de intrarea in vigoare a noilor coduri, cand se vor fi organizat si concursul de promovare si concursul de absolvire la INM, ca sa stim exact ce locuri raman libere.

A doua optiune prezentata e si mai ambigua decat prima, daca citesti prinjtre randuri. Cum adica marirea numarului de locuri pentru cei cu 5 ani inainte de intrarea noilor coduri. (de unde stie el cand intra codurile in conditiile in care concursul e deja stabilit pentru toamna si din discutiile preliminare cu el si altii ca el nu se intrevad alte modificari).
Nu ma intelegeti gresit, ar fi ok sa fie mai multe locuri insa, marirea numarului de locuri se poate face oricum, pentru ca daca analizam obiectiv ei stiu exact cate locuri sunt in sistem cate se vor vacanta prin pensionare s.a.m.d., numai ca ori le place sa ne duca de nas ori ne iau de fraieri. Parerea mea.

O seara placuta in continuare.
sau e mai convenabil momentan sa tina cat mai multe locuri vacante o perioada cat mai lunga de timp ... ca deh e criza ... sunt parchete (vezi satu mare) care functioneaza cu 1/3 din numarul procurorilor la parchetul de pe langa judecatorie ...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)