avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Pai deh, mai bine dosare carca pe cap de judecator/procuror decat sa aduca oameni.
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2011
wolfman, utilizator
buna dimineata!:thumbup:
am plantat flori...am ingrijit pomi...curatenie de primavara....
de azi, dupa ce termin programul (scurt) de lucru, inapoi la invatat....
nu va mai agitati....bineinteles ca toata lumea este proasta, si numai ei pricep ca ne aburesc intr-un mod academic!!!
spor la treaba si invatat!
buna dimineata si voua ... dupa sedinta de rigoare ... ca deh e luni dimineata :O continuu studiul ... la rand e locatiunea ... incet incet spre victoria finala :D ... dar nu ne agitam draga rexone ... pe mine ma amuza teribil :angry: faptul ca suntem luati in balon numa pt faptul ca inca suntem de partea cealalta ...
Eu n-am mai invatat demult nimic si-mi ies din mana...
ce aduce barza? sunteti bine sanatosi sper ... asta e cel mai important ... cat despre studiu asa e daca nu citesti iti iesi din mana ... insa eu sunt sigura ca toate se intampla cu un scop ... eu saptamana asta trebuie sa termin contractele, la rand stau succesiunile si dupa procedura civila dupa aia penalul :O ... am zile mai bune sau mai proaste ... azi a fost una proasta nu am prea inaintat ... sper sa recupar dupaamiaza ... aveti grija de voi :hugall:

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)