avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
ai gatat contr.vanz-cump.? asa repede?:-/ mie o sa-mi ia ceva mai mult....nu vreau sa ma grabesc....bine, e adevarat, ieri n-am citit nimic....
clauze speciale prin care partile amana transferul proprietatii...
termenul suspensiv afecteaza transferul proprietatii?
conditia suspensiva afecteaza transferul proprietatii?
mai fata ma crezi ca nu am vazut NU ala de la enuntul de la litera b #-o vai mie ....
bine macar ca nu is chiar asa batuta in cap ... numa neatenta ....
eu am inteles asa
termenul suspensiv amana predarea bunului nu transferul proprietatii ... se amana transferul proprietatii numai daca partile stabilesc asa ...
conditia suspensiva amana transferul proprietatii pana la indeplinirea ei ...
eu am stat 3 zile pe vanzare cu grile cu tot ..
=D> si la grile merge?
mah merge dar mai si gresesc ... uneori ca ... sa nu zic ce dar am senzatia ca am trecut la alt nivel de intelegere si asta ma bucura ...
procentul de greseli ar trebui sa fie infim....ca oricum la examen este stresul, oboseala....si chiar daca stii de 10, atunci tot o zbarcesti cu ceva....

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)