avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
despre constituirea servitutilor: tu ce crezi? pot fi constituite prin titlu toate servitutile? care ar fi regula generala si care exceptiile? ma refer la constituire....:D
astept modificarile de la ipoteca :love2: ca pe urma uit!!!
eu azi am avut program de ...soare si miscare...pomi, trandafiri, alte chestii ce asteapta primavara:vishenka:
si de maine, voi intra din nou, in forta, in vanzare-cumparare :D
eu as mai sta cu voi ... da nu mai functionez deloc plus micuta e bagata in priza si nu mai poate ... intre timp m-am luminat si eu cu servitutile ... am avut o zi tampita, am uitat de tine :"> ... noapte buna ...
Apropor ce zice cartea minunata de situatia sotului care construieste impreuna cu sotul in timpul casatoriei o casa pe terenul proprietate exclusiva numai a unuia ... eu zic ca dobandeste in temeiul legii un drept de superficie ... altii pe dincolo sustin altceva ... noapte buna ... m-a omorat vanzarea azi #-o
Buna dimineata.
Dupa mai bine de o saptamana, cred ca situatia incepe sa prinda contur, si soarele sa se arate - parca abia cum incep sa vad ca, primavara e totusi aici....
Ceea ce parea a fi o simpla gastrita si apoi o problema medicala " neidentificata" s-a dovedit a fi o urgenta medicala, ceea ce a determinat adoptarea, tot de urgenta, a unei conduite medicale extreme, ca sa ma exprim asa, si anume o interventie chirurgicala.Ieri a fost o zi foarte grea, ca de altfel, intreaga saptamana ce a trecut.Atunci cand viata iti face " demonstratii" de acest fel nu mai conteaza nimic, ci doar increderea in Dumnezeu si speranta ca totul se va rezolva cu bine.
Blaze, am intrat pe forum pentru tine, ca sa-ti multumesc pentru sustinere - mesajul tau, in momentele incordate prin care treceam, mi-a facut foarte bine.
Eu am inteles inca odata, daca trebuia sa mai inteleg asta, ca familia este cea mai importanta, ca atunci cand viata celor dragi e amenintata toate ti se invart in cap si o lume intreaga se clatina...
Sper sa trecem cu bine in continuare, peste " provocare", sa ne revenim psihic si fizic, si, incet si treptat sa ne reluam viata...
Cand voi simti ca sunt in stare, voi relua si eu studiul...
Deocamdata, nu ma intereseaza nimic altceva, decat sa fie bine...
Dumnezeu ne-a ajutat, am avut aproape pe toti cei dragi si inca o data mi s-a dovedit faptul ca, doar familia si prietenii cei mai dragi iti sunt alaturi atunci cand totul pare se intunece...
Deci, spor la civil, la penal, la papanasi si la ce-o mai fi, si poate, candva voi reveni.........
nurki, iti tinem pumnii! intr-adevar, sanatatea este mai de pret decat orice! vei avea timp suficient sa recuperezi, important este acum sa fii cu familia! si sa fie totul bine!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)