ei uite asta inca nu am reusit sa ajung la un procent infim ...ma invart la 85% vreau sa trec de 90% si atunci ma voi simti bine ... oricum fata de toamna e mult mai bine :D
da, dar matale socotesti asta doar cu teoria! eu as face un procent cu tot cu spete!!!
cand voi termina civilul, ma refer la toata teoria, vreau sa ma ocup de spete...nu trec mai departe, pana ce nu fac si spetele!!!
pai eu la teorie am avut probleme ... nu ma culc pe o ureche nici cu spetele ... gandim la fel ... e mult de munca daca vrei sa mergi la concurs (tot examen imi vine sa scriu ;)) sa iei nota mare si sa obtii un post acasa ... eu asta imi doresc :D
eu am avut probleme la ...spete...cu teoria n-am stat chiar asa rau...daca faceam si spetele cat teoria....asteptam decretul de numire acu'....asa ca nu-mi vine deloc sa trec peste spete!!!X-(
Hello dragilor ... ce faceti cu siguranta ati iesit pe afara ... e un soare care te imbie la plimbare ... imi vine sa ascund cartea de contracte pe undeva pe sub pat si sa ies in gradina ... dar trebuie sa termin azi donatia mai am un pic plus ca am treaba prin casa :( ... rexone ai plantat florile?