da, wolfman, imi place formularea, se vede cu ochiul liber...
deci nevoia de personal are doua componente : locurile vacante din configuratia actuala a sistemului, si locurile pe care le-ar presupune institutiile nou create. Eu aici am simtit un pericol, cand au zis " redistribuirea locurilor ", sau ceva in genul asta, insemnand ca ne descurcam cu ce avem, dar daca studiul de impact ne lasa, mai angajam...
vreau sa gandesc constructiv, dar vad mai posibil concursul in toamna , decat in urmatoarele doua-trei luni...
daxia, cu riscul de a ma face de minune, ca eu sunt tot la actul juridic civil:
1 a
2 b,c
3 a(?), c
4 b
Neata......va spun si eu aproape de amiaza.Am fost cam ocupata, am inceput niste demersuri de licitatie de medicamente si mai incerc sa caut un amarat de post de secretara pt. o cunostinta buna si se pare ca e greu....in vremurile de fata.
In rest, ma chinui cu apelul in procedura penala.
Dragilor, eu nu mai visez la posibilitatea organizarii unui examen in mai. Sa privim avantajul, avem mai mult timp de invatat;)
Va pup si sa aveti spor
dar blaze te-ai descurcat mai mult decat onorabil =D> ... la 3 eu zic ac ... ei zic numai A ... acu nu stiu la ce se refera cu exprimarea "se realizeaza in forma solemna" ...
cred ca am gasit capcana de la 3 , e de semantica : " sarcinile si conditiile se realizeaza in forma solemna"- se realizeaza, adica se indeplinesc, astea sunt actiuni, fapte, ele nu au forma solemna
consemnarea clauzelor privind sarcinile si conditiile trebuie facuta " in forma solemna":rtfm:
cred ca asta era capcana, dar e foarte subtila, si cand ai zis ca nu e bun "c" m-am gandit ca e gresit in carte, apoi am analizat, si uite ce-a iesit!
de fapt , eu pe "a" nu eram sigura, pentru " c" as fi bagat mana-n foc :slap:
referitor la grila cu dolul si contractul de donatie ... am ajuns la concluzia ca poate fi viciat consimtamantul prin dol ... urmareste intreaga discutie pe topicul dedicat admiterii INM 2011 ... ca mi-e lene sa scriu :D ... acu nu am chef sa citesc am fost si am platit banca ... sper sa fie bine luna viitoare la termenul de recurs ... ca ma omoara rata ... daca pierdem va trebui sa refinantam cumva undeva ...