la aia cu dolul am raspuns prin excludere, la a) donatia cu sarcini antreneaza rasp pt evictiune, la c) e revocare de drept , deci ar ramane b)
inca n-am depasit civilul general, sper saptamana asta sa-l inchei, da` ma bucur ca le-am judecat relativ bine...
spune-mi daca rationamentul meu ti se pare vertical la cea cu " realizarea conditiilor si sarcinilor" in forma solemna , adica de ce cred eu ca zic ei ca nu e bun "c"-oricum l-as fi bifat ca bun...
relativ la pb cu banca, azi o colega isi facea acte pentru o refinantare, e o oferta, da` nu stiu banca, in care nu are deloc costuri de refinantare, se muta pur si simplu, la o dabanda fixa ( mai mica) pe urmatorii doi ani, dupa aceea ar creste , dar castiga timp, si mai respira...
si zicea colega mea ca nu-i cere nici asigurare de viata...
eu imi omor nervii cu pregatirea notelor de sedinta pt.maine.......norme de procedura....unii le comit, si altii trebuie sa le indrepte....mi-am pus creierii pe bigudiuri cu competenta teritoriala, relativa, in functie de calificarea data actiunii....pt.ca judecatorul care a declinat competenta...a calificat gresit actiunea.....X-(X-(X-(
iar maine trebuie sa-mi pregatesc dosarele pt.urmatoarele zile....X-(X-(X-(
n-as putea sa-ti raspund....dar, a calificat o actiune de pronuntare hotarare care tine loc de act autentic de vanzare-cumparare...actiune reala....si nu personala...stiti, va aduceti aminte ca am avut o speta asta toamna cu asa ceva...in functie de calificarea acestui fel de actiuni, se calcula prescriptia???!!!X-(X-(X-(#-o#-o#-o
si maine trebuie sa conving celalalt judecator ....ca este competent...teritorial...ca altfel moare clientul daca intra pe conflict negativ de competenta si....primeste termen la Inalta Curte in 2014!!!X-(X-(X-(#-o#-o#-o
Buna dimineata doamnelor si caffa de rigoare :coffee::coffee::coffee:
Ieri nu am reusit sa intru fiind foarte ocupat insa aseara tarziu mi-a casunat ideea de a ma uita peste regulamentul INM si legea 303/2004.
Dupa o citire atenta a regulamentului INM si a legii 303/2004 am realizat ca numai concursul/examenul pentru cei cu 5 ani vechime se organizeaza de cate ori este nevoie ca modalitate extraordinara de intrare in randurile magistratilor. Pana aici nimic nou pentru mine si nici pentru voi, sunt sigur.
Din nici unul din aceste documente nu reiese ca organizarea concursului INM are loc de doua sau mai multe ori pe an.
Un astfel de concurs a avut deja loc in ianuarie/februarie anul curent iar urmatorul are loc in august/septembrie. Nu vreau sa fiu carcotas insa ori modifica regulamentul ori acest concurs din vara, poate fi considerat ca nelegal organizat incalcand regulamentul. (art.4 alin. 1 din regulament) "Art.4
1) concursul de admitere se organizeaz anual, la data si locul stabilite de Institutul National al Magistraturii, cu aprobarea Consiliului Superior al Magistraturii......."
Prin anual voi ce intelegeti ??
Daca am gresit rationamentul va rog corectati-ma.