'neata dragilor ... azi e vineri si a mai trecut o saptamana ... am senzatia ca fuge timpul ... de azi o saptamana e buna vestire si e aproape gata si luna martie ... dupa aia asteptam pastele si 1 mai ... o zi faina tuturor :vishenka:
am avut o saptamana de rahat...socrul meu iar in spital...de data asta cu o criza de epilepsie...nu ne-a spus nici un doctor ca se poate intampla asta in primele 6 luni de la AVC,
mama la tara,...eu si cu Timi si cu restul....#-o
acum voi trece la un regim alimentar pentru fiere si ficat...vomit in fiecare seara de la fiere si ma simt din ce in ce mai obosita...
si daca tot pleaca tati la capitala...pot sa am un pic grija si de mine....raman doar cu un copil:D
in rest printre probleme, mai citesc si eu cate 10 pagini pe zi...:((X-(
saptamana viitoare incep penalul special
am uitat sa va spun ce a zis doctorul sa fac pe langa regim:"trebuie respectat cu sfintenie somnul de noapte de minimum 8 ore"...:O:tooth:...
blacky, doctorul nu ti-a dat si reteta dupa care se poate dormi 8 ore pe noapte, cand ai un copil mic? intre fetele mele sunt 2 ani si ceva , cand erau mici una nu dormea ziua si cealalta nu dormea noaptea...si eu nu prea dormeam nici ziua nici noaptea...vreo 3-4 ani parca aveam nisip in ochi...
salutare! am ajuns acasa la 16,30, dupa o zi intreaga de instanta....nu mai pot sa fac nimic...:stunned:
vad ca toti se confrunta cu cate ceva...
blacky...chiar iti trebuie odihna...trebuie sa gasesti o modalitate....
in rest...a trecut o saptamana in care eu n-am citit nimicX-( si nici nu sunt in stare acum....
daxia, tu ai inaintat cu contractele...asta e un lucru bun!
iar luni am iar instanta la tribunal...:D