avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
deoarece, de exemplu, nu a vrut nimeni postul de jud.la Sighet!:D si mai sunt si alte exemple!:D in total: 11
poate gresesc dar s-a continuat procedura pt ca unul dintre candidati a picat la psihologic si asa i-a luat pe urmatorii 4 sau 5 care aveau aceasi nota ... intre ei si o prietena de-a mea =D> chiar ea a prins postul de la Sighet ... auzi rexone aceasi senzatie am avut-o si eu cand am vazut acolo in coloana din dreapta formularea "magistrati, admitere magistratura prin inm" ... dar m-am calmat rapid ... :sorry:
Nici joi nu e nimik pt noi pe ordinea de zi ... cat de curand nu mai exista nici macar timp fizic pt un eventual concurs ... incet dar sigur ne indreptam spre toamna ... si in fata ne asteapta o lunga vara fierbinte ...
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
daxia0022, utilizator
daxia, da....se joaca cu nervii nostrii si ne cred prosti (asa, de amuzament) cand cocheteaza cu ideea ca poate (:happy:) vor organiza mai devreme acest examen/concurs...ideea este extrem de simpla: puterea (si csm) nu doreste sa cheltuiasca din fondurile statului nici o letzcaie pentru vreun salariu in plus...si profita de fiece banutz care poate fi economisit din salarii si orice...:D asa ca, nu asteptati nimic pana in "octombrie-noiembrie" (eu cred ca va fi 30 noiembrie - daca pica intr-o duminica!!!):D
"succesuri" maxime pana in toamna!:P
@Scarlet
stiu ca ti-ai luat Udroiu la pr. pen. , te rog sa-mi spui e cea cu sinteze si grile?m-am uitat ieri la ea , dar denumirea de sinteze m-a retinut ...
@blaky
ai postat o informatie legata de o culegere de grile de pr. pen., cred ca tot de Udroiu, care parca era in curs de aparitie, poti sa-mi spui daca ai comandat-o/ rezervat-o, sau daca stii noutati despre carte...
blaze a scris:

@Scarlet
stiu ca ti-ai luat Udroiu la pr. pen. , te rog sa-mi spui e cea cu sinteze si grile?@blaky
ai postat o informatie legata de o culegere de grile de pr. pen., cred ca tot de Udroiu,

eu mi-am luat cartile lui Udroiu...si proced pen si pen....la penal trebuie sa mai citesti si Mitrache ca sa acoperi toate pct de vedere, in schimb procedura e super...la obiect cu explicatii si practica. ...vei mai gasi cateva greseli de exprimare, in rest e OK.eu sunt f. multumita de ea....spre deosebire de Neagu, care m-a omorat#-o
cea de grile am rezervat-o, inca nu mi-a venit.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)