avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
wolfman a scris:

Buna dimineata si o zi minunata va doresc, alaturi de caffa de rigoare.

aceeasi urare si de la Oradea ... cum merge studiul wolfman?
buna dimineata! si :coffee:
eu am avut o zi de tot rahatul :angry: abia astept sa plec acasa am pierdut vremea cu tampenii specifice administratiei ... nimeni nimik pe aici ... rexone nu ai gatat alergatura?
am citit si eu azi 3 infractiuni X-(#-o:((
Udroiu trebuie completat cu Toader.
ma omoara autorii astia...cred ca o sa ma apuc de facut manuale pentru admitere:P.strang opinile tuturor la un loc...

si in urmatoarele 2 saptamani tot asa va fi, cate 3 infractiuni pe ziX-(...ca mama nu vine curand de la munca ei de tara.
daxia0022 a scris:

wolfman a scris:

Buna dimineata si o zi minunata va doresc, alaturi de caffa de rigoare.

aceeasi urare si de la Oradea ... cum merge studiul wolfman?

Se pare ca timpul nu imi permite sa mai intru decat dimineata si seara. Acum am aterizat.
Studiul merge binisor, printre alte lucruri de rezolvat dar macar sunt multumit ca nu bat pasul pe loc. Inaintez incet dar sigur :D.
Astazi am avut o migrena de simteam ca imi explodeaza capul si nimic altceva. Nu am reusit sa ma concentrez la nimic si parca de ce incercam mai tare sa imi duc treburile la capat parca mai tare ma durea capul. Pana la urma am luat un nurofen si mi-am revenit.
Per ansamblu, am zile mai bune si zile mai putin bune, ca sa nu zic proaste, insa multumesc bunului Dumnezeu, sunt un optimist incurabil.
Va doresc o seara buna si sa auzim numai de bine.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)