avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
sunt zob de oboseala, azi nu am citit nimic...calcat...s.a. program adm-tiv.
buna dimineata!:dance3: cred ca, in sfarsit, a venit primavara...chiar e soare si cald de la ora asta!
daxia,:bow:
blacky, ai vazut doar....se intampla si pe la alte case....eu sunt la vanzare-cumparare...de vreo saptamana (era sa zic ca de cand eram mica :tease:)
cred ca azi ma duc pe blog...
acu am timp sa va salut de dimineata ...
=D>...tre sa ma dau mare: am terminat civilul general :thumbup:...de maine ma apuc de reale!
rexone, mi-ai spus de o carte de reale, V. Stoica, ( Veronica?), ai comandat-o sau ai gasit-o in librarie?

...aparent simple:
I. Actele de administrare patrimoniale pot fi incheiate :
a) numai de cel cu capacitate de exercitiu deplina;
b) si de minorul cu capacitate de exercitiu restransa, numai cu incuviintarea prealabila a ocrotitorului legal;
c) si de minorul fara capacitate de exercitiu, numai cu incuviintarea prealabila a reprezentantului legal.

II.Contractul de imprumut:
a) este incompatibil cu modalitatile;
b) este inseparabil de modalitati;
c) poate fi afectat de modalitati.

Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
blaze, utilizator
I b
II c
... felicitari blaze ... hai ca se poate trebuie sa credem in noi, sa ne urnim ca timpul trece pe nesimtite, mai e o saptaman si a trecut si martie ;)
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
daxia0022, utilizator

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)