avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
sunt zob de oboseala, azi nu am citit nimic...calcat...s.a. program adm-tiv.
buna dimineata!:dance3: cred ca, in sfarsit, a venit primavara...chiar e soare si cald de la ora asta!
daxia,:bow:
blacky, ai vazut doar....se intampla si pe la alte case....eu sunt la vanzare-cumparare...de vreo saptamana (era sa zic ca de cand eram mica :tease:)
cred ca azi ma duc pe blog...
acu am timp sa va salut de dimineata ...
=D>...tre sa ma dau mare: am terminat civilul general :thumbup:...de maine ma apuc de reale!
rexone, mi-ai spus de o carte de reale, V. Stoica, ( Veronica?), ai comandat-o sau ai gasit-o in librarie?

...aparent simple:
I. Actele de administrare patrimoniale pot fi incheiate :
a) numai de cel cu capacitate de exercitiu deplina;
b) si de minorul cu capacitate de exercitiu restransa, numai cu incuviintarea prealabila a ocrotitorului legal;
c) si de minorul fara capacitate de exercitiu, numai cu incuviintarea prealabila a reprezentantului legal.

II.Contractul de imprumut:
a) este incompatibil cu modalitatile;
b) este inseparabil de modalitati;
c) poate fi afectat de modalitati.

Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
blaze, utilizator
I b
II c
... felicitari blaze ... hai ca se poate trebuie sa credem in noi, sa ne urnim ca timpul trece pe nesimtite, mai e o saptaman si a trecut si martie ;)
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
daxia0022, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)