avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
buna dimineata si o :coffee:
blaze a scris:

@Scarlet
stiu ca ti-ai luat Udroiu la pr. pen. , te rog sa-mi spui e cea cu sinteze si grile?m-am uitat ieri la ea , dar denumirea de sinteze m-a retinut ...
@blaky
ai postat o informatie legata de o culegere de grile de pr. pen., cred ca tot de Udroiu, care parca era in curs de aparitie, poti sa-mi spui daca ai comandat-o/ rezervat-o, sau daca stii noutati despre carte...
Neata, dragilor!
Mi-am luat Udroiu, cartea de sinteze si grile, saptamana asta o sa o si termin dar crede-ma ca e extraordinara din punctul de vedere al faptului ca explica foarte bine + ca are decizi de practica judiciara, exemple multe, chiar o recomand tuturor. Ar cam trebui completata si cu Neagu dar crede-ma ca Udroiu e mult mai accesibil
buna dimineata ... iar au luat-o razn:angry:a lucrurile la job :angry: da rexone asta e cruntul adevar fac economie de unde apuca chit ca asta in final poate costa mult mai mult decat toate economiile facute de ei ... dar la noi nu se gandeste nici macar cu un pas inainte, daca traim in prezent e arhisuficient ...
@ Scarlet, blacky, multumesc!
...economie? si procesele dureaza cu anii?!
legat de concurs, nu e pe agenda CSM nici in 24, mai este o sedinta in martie si ...pas! se apropie apoi promovarile pe posturi de executie din mai, si apoi, cum spune daxia, vine o vara luuunga! da` si materie e multa, si cand se va anunta concursul, tot va parea scurt timpul!
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2011
blaze, utilizator
Buna dimineata si o zi minunata va doresc, alaturi de caffa de rigoare.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)