avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata dragilor si o :coffee: matinala ... azinoapte am visat ca s-a anuntat concursul, daca deja am ajuns sa visez la asta in toamna cred ca nici sa dorm nu o sa mai pot :stunned: ...
Buna dimineata! :coffee: am executat-o deja...:D;
Azi ar trebui sa fac 2 recursuri :D dar, pt.asta trebuie sa ma documentez inainte..si mai trece o zi in care nu citesc nimic din contracte...X-(X-(X-(
dar imi fac curaj, ca am timp suficient, ca vorba aia, pana la toamna mai e muuuult!:D
daxia, ai ceva premonitii?:D cam .... prea devreme.... ai inceput sa le ai :tooth:
da mah ... ma tampesc cu totul ... iti dai seama ca in toamna oi avea insomnii :stunned:
am rasfoit si eu codul lui Boroi ieri ... eu cred ca il comand ... te-ai uitat peste el? merita?
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
daxia0022, utilizator
da, e ok! eu fiind obisnuita cu Tabarca, imi lipsesc acele comentarii, dar in rest, e ok!vezi cum, incet, incet, treci la carti mai stufoase???

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)